Hírek

A méret a lényeg vagy a szándék?


Segítség a legkisebbeknek! SZJA 1%

Már csak néhány nap áll rendelkezésünkre, hogy az SZJA bevallásunkban annak 1%át olyan civil szervezetnek adjuk, akinek a munkáját értékeljük, becsüljük.Alapítványunk a Honvéd Kórházban működő Koraszülött Osztályon dolgozó elhivatott orvosok, ápolók munkáját és az ott születő babák életesélyeit hivatott támogatni. Megköszönjük, ha Önök is mellénk állnak.

Egészséges baba

Egészséges koraszülött babaEgy nap a felkészülés jegyében, ahol rendhagyó módon nem csak hallgatni kell, sőt! A nap folyamán neves orvosok, szülészek, konduktorok és pszichológusok rövid bemutató előadásai után, interaktív beszélgetésekre kerül sor a hallgatóság bevonásával.

A konferencia tematikája egyaránt tartogat érdekes és hasznos információkat a várandós mamáknak és papáknak, mint a kisgyerekes szülőknek.

Egyszerű kérdésekre keressük a leghitelesebb és felkészültebb választ, hol szüljek hogy szüljek? miért fontos, hogy van-e koraszülött osztály a kórházban? újszülött a házban, legfontosabb teendők az első napokban, mikortól és mivel etessem? miért olyan fontos az ANYATEJ? beteg gyermek gondozása, életmentése pánik nélkül...